Festfyrværkeri

Lønstrup Fyrværkeri tilbyder professionelle festfyrværkerier til alle lejligheder.

Så står du og skal holde bryllup, fødselsdag, byfest, gadefest, Sankt Hans, jubilæum eller andet, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Du kan se nogle videoer af vores tidligere shows under Se eksempel Det skal dog siges at fyrværkeri ikke skal opleves på video, men på himlen, da det er her man får den fulde oplevelse.

Vi designer selv vores show til hver begivenheden og skyder aldrig to ens show.  Du har derfor indflydelse på hvordan showet skal sammensættes. Har du fx en yndlingsfarve eller en yndlingseffekt vil dette selvfølgelig blive temaet for fyrværkeriet. Vi anvender en bred vifte af forskellige fyrværkeri grossister, så vi har adgang til et meget stort produktsortiment og kan derfor lave et show der er skabt til jer.

Vores priser starter ved 6999 inkl. moms. afhængig af kørsel. Vi står for alle de nødvendige tilladelser ved myndighederne samt levering, opsætning, afskydning og grov oprydning. Der er intet arrangement der er for stort eller lille til os.

Har du nogle spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud til lige netop dit arrangement, så send os gerne en mail til info@lfyr.dk og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Fyrværkerishows

Vi har forskellige “standard” pakker som beskrives her.

Pakke:Pakke 1Pakke 2Pakke 3Pakke 4
Type:Meget flot lille festfyrværkeri til din fest. Show med mange forskellige effekter og flot finaleBryllupspakken - Et større festfyrværkeri en pakke 1. Pakken indeholder større effekter og luftbomber end pakke 1. Pakken samt en stor guld finale.
Ildhjerte kan tilkøbes til 699 ,-
Den helt store festpakke med meget store effekter og en meget flot fyrværkeri. Masser af krudt for pengene og et uforglemmeligt fyrværkeri. Musikfyrværkeri. Fyrværkeri afskudt til musik til den helt store fest.
Varighed: 4-6min4-7min5-10minAfhænger af pris
Eksempel:Se eksempelSe eksempelSe eksempelSe eksempel
Pris: 6999,-8999,-12500,-25000,- og op

Dette er kun vejledende og afhænger selvfølgelig af sikkerhedsafstanden på afskydningsstedet osv.

Alle de oplyste priser er inkl. moms men excl. kørsel.