Kundeservice

Salgsbetingelser
Ordrebestilling – Når ordren er bestilt, vil produktet blive pakket med det samme. Denne tid er ikke fast, da det kommer meget an på mængden af ordren.
Ingen order udleveres til personer under 18 år.

Betaling – Det kort, som blev anvendt ved købet, debiteres når produktet/produkterne er pakket til kunden.

Afbestilling – Hvis du ønsker at afbestille en vare kontaktes Lønstrup Fyrværkeri APS om det via mail eller telefon. Hvis varener pakket tilbage betales det kun 90 % af kost prisen. ved afbestilling efter den 30/12 tilbage betales kun 50 % af kostprisen

Fortrydelsesret – Vi har ingen returret på artikler som indeholder krudt. Vi kan ikke stå indenfor sikkerheden af produktet, da vi ikke ved om produktet har været opbevaret korrekt.

Reklamation – I tilfælde af fejl på varen skal du inden den 14/01, efter at have opdaget en sådan fejl, skriftligt eller mundtligt informere Lønstrup Fyrværkeri APS om fejlen. Det er vigtigt at gemme det fejlbehæftede produkt og/eller relevant billedmateriale. Lønstrup Fyrværkeri APS vil derefter give dig oplysninger om, hvordan du skal forholde dig. Reglerne vedrørende reklamation er fastsat i købeloven.

Personoplysninger – Lønstrup FyrværkeriAPS behandler personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven.

Kortoplysninger – Når du handler hos Lønstrup Fyrværkeri APS behandles kortoplysningerne af scanpay.dk, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard samt Mobilepay. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler.

Kontakt os gerne på mail info@lfyr.dk for et uforpligtende tilbud eller brug kontaktformularen herunder.  Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv gerne dato samt sted i beskeden, så vi kan give et samlet tilbud.